Wie zijn wij?

NXT Retail Sales is het zusterbedrijf van NXT Retail Benelux B.V, de officiële distributeur van de aangeboden merken in de Benelux. Doordat wij rechtstreeks in contact staan met de fabrikant, kunt u rekenen op een snelle levering en een goede service wanneer uw product helaas defect is.

NXT Retail Sales is een dynamische en snelgroeiende online aanbieder van diverse luxe merken. Zo zijn wij onder andere te vinden op Bol.com en Blokker.nl. Wij zijn een online organisatie met een breed assortiment in de elektrische huishoudelijke- en verzorgingsproducten. De producten die wij aanbieden zijn allen zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste eisen. Hierbij wordt gekeken naar innovatie, design en kwaliteit. Wij gaan alleen voor de beste producten, jij toch ook?

Wat doen wij?
NXT Retail Sales is opgericht in augustus 2020. Op dit moment zijn wij actief op 5 platformen en bieden de beste producten van diverse internationale merken aan. Wij leveren aan iedereen woonachtig in Nederland en België. Onze kracht zit hem niet alleen in het assortiment, maar ook in de logistiek. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en zowel een uitstekende wettelijke- als fabrieksgarantie.

Marketplaces
Ons assortiment is te vinden op de platformen van:
– Bol.com
– Blokker
– fonQ
– V&D
– Marktplaats
– Amazon.nl

Thuiswinkel Waarborg

Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. We voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Wij hebben certificaten voor het verkopen via:

• Bol.com
• Blokker
• Fonq
• V&D
• Marktplaats