Rio

Rio is een van de meest leidende en innovatieve merken op het gebied van lichamelijke schoonheid en persoonlijke verzorging. Rio is een pionier als het gaat om de gadget categorie, een fusie van schoonheid en salon technologie bij het brengen van nieuwe innovatieve behandelingen voor in huis. Tot voor kort introduceerde Rio de eerste thuislasersysteem voor het verwijderen van haar, de toekomst van haarverwijdering.

De missie van Rio is de keuze van de consument en het enthousiasme van de salon betrekken in producten voor thuisgebruik zoals schoonheidsbehandelingen, het bieden van kwaliteit, gemak en waarde. Het Rio schoonheid bereik is wereldwijd uitgegroeid naar Europa, het Midden Oosten, Hong Kong, Japan, Amerika en Australië.

Rio is onderdeel van de Dezac Group, een Brits bedrijf met 25 jaar ervaring in de schoonheid industrie. De Britse fabriek is gelegen in the Royal Forest van Dean, met het hoofdkantoor de spa hoofdstad Cheltenham. Over beide locaties heeft het bedrijf meer dan 130 werknemers in dienst.